Volg ons via
 

Huren als goedkoper alternatief voor kopen

Huren als goedkoper alternatief voor kopen | Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het huren.

Jarenlang zijn we met z'n allen opgegaan in een niet te stoppen koopdrift. Het ene na het andere apparaat werd aangeschaft. De buurman had het immers ook, dus moesten wij het ook hebben. In tijden van economische voorspoed leek geen aanschaf te gek. Zelfs al moesten we er voor lenen. 

Tegenwoordig is dat wel anders. De recessie heeft hard toegeslagen in Nederland. Veel mensen moeten met weinig geld rondkomen. En dus is er geen geld voor die handige stoomreiniger of elektrische grasmaaier. Maar wat doe je dan als je zo apparaat wel graag wilt gebruiken? Of als je het eerst eens goed wilt uittesten voordat je tot aanschaf overgaat? Inderdaad: je huurt het!

Waarom huren?

Aan huren zitten veel voordelen. De eerste is natuurlijk je portemonnee. In plaats van een apparaat aan te schaffen dat je weinig gebruikt, doe je er verstandig aan het af en toe te huren. Maar huren bespaart niet alleen geld. Het bespaart je ook een hoop ruimte. Want zo'n elektrische grasmaaier is heel handig, maar hij neemt wel je halve schuurtje in beslag! En last but not least is huren ook nog eens beter voor het milieu. Er hoeft immers minder geproduceerd te worden.

Wat is er te huur?

Bijna alles is te huur! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het huren. 

Wil je bijvoorbeeld een groot feest houden dan huur je de partytent, tafels, stoelen en het serviesgoed. Wordt het echt een knalfuif dan kun je zelfs discolampen en rookmachines huren. 

Is je tuin toe aan een grote onderhoudsbeurt dan kun je alles huren wat je nodig hebt. Van graafmachine tot kettingzaag en van versnipperaar tot stobbenfrees. En na afloop gooi je het afval in je gehuurde tuin- en groenafvalcontainer. 

Waar huren?

Als je spullen gaat huren dan wil je natuurlijk niet teveel betalen. En je wilt er ook niet te ver voor moeten rijden. De website Huren.nl speelt hier handig op in. Op Huren.nl vind je namelijk alles wat te huur is. Je geeft je plaatsnaam op en zoekt het artikel dat je wilt huren. Vervolgens krijg je een overzicht van verhuurders bij jouw in de buurt. Je kunt zo eenvoudig prijzen vergelijken en de beste keuze maken. 

Neem zelf ook eens een kijkje op Huren.nl en laat je inspireren door alles wat er te huur is.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 16-10-2013
Hits: 3521
Categorie: 
Geldzaken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
huren, kopen, goedkoop, consuminderen, geld besparen