Volg ons via
 

Biefstuk, op tijd uit de koelkast

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Haal biefstuk tijdig uit de koelkast, 20 minuten voordat je hem in de pan laat glijden en laat hem op kamertemperatuur komen.

Doe je dat niet, dan heb je straks een biefstuk die dan misschien wel perfect gebakken is, maar nog koud is van binnen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 16-07-2007
Hits: 2563
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
koelkast, kamertemperatuur, gebakken