Volg ons via
 

Spetters tijdens het bakken en braden voorkomen

Bakken en braden zonder spetters | kooktip voor het voorkomen van spetteren bij bakken en braden van vlees.

Door zout in de pan te strooien voordat je de boter of een ander braadproduct in de koekenpan laat smelten, voorkom je dat tijdens het bakken van een stukje vlees de spetters om je oren vliegen.

Dat is niet het enige. Dat beetje zout zorgt er ook voor dat de pan zich na gebruik makkelijker laat schoonmaken.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

6 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-07-2007
Hits: 8691
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Bakken en braden, spetteren vet, spetters vet, zout, vlees bakken, vlees braden