Volg ons via
 

Vlees, niet laten schrikken met koude vloeistof

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Voeg je tijdens de bereiding wijn, bier of bouillon aan een vleesgerecht toe, verwarm deze vloeistoffen dan eerst even voor.

Van een koude vloeistof ’schrikt’ het vlees waardoor het taai wordt.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 12-05-2007
Hits: 1763
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
wijn, bier, bouillon, vleesgerecht, taai