Volg ons via
 

Aardappels, aangebrand

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je aardappels zijn aangebrand gaat het meestal om een paar stuks. Vervelend is alleen dat ook de niet-aangebrande exemplaren vaak ’aangebrand’ smaken.

Dat bijsmaakje raak je kwijt door de niet-aangebrande piepers in een andere pan met water en zout even aan de kook te brengen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 24-08-2007
Hits: 2711
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bijsmaakje, water, zout