Volg ons via
 

Champignons invriezen en bewaren

Champignons invriezen | tip voor het invriezen en bewaren van champignons.

Champignons kun je het best in plakjes invriezen. Sauteer (al omscheppend kort bakken) of blancheer 1 minuut de champignons even in olie of boter, laat ze op keukenpapier uitlekken en vries ze los op roosters in. Doe de plakjes champignons daarna in diepvriesdoosjes of –zakjes. Ze zijn ongeveer 3 maanden houdbaar. In bevroren toestand te gebruiken voor bijvoorbeeld pizza’s, hartige taarten of eenpansmaaltijden.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-12-2004
Hits: 53288
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
champignons invriezen, champignons bewaren, champignons sauteren, houdbaarheid champignons