Volg ons via
 

Kleding lekker laten ruiken

Kleding lekker laten ruiken | Tip voor een lekkere geur aan je kleding na het strijken.

Oké, er bestaat wasverzachter om je kleding aangenamer te doen ruiken. Maar ik vond dat daar nog vrij weinig van te ruiken was als mijn kleding eenmaal was gestreken met mijn (stoom)strijkijzer en daarna in de kast hing... jammer!

Dus wat ik nu doe: als ik het waterreservoir van mijn strijkijzer met water vul, druppel ik daar op het laatst een heeeeel klein beetje van een lekkere eau de toilette bij! Echt een klein druppie; anders vallen de vliegen straks dood neer als je langs loopt...

Ook niet onbelangrijk is WIENS kleren je met jouw luchtje strijkt! Mijn vriend zou het me niet bepaald in dank afnemen als hij heel de dag in een zweem van Chanel 5 moet vertoeven, omdat ik daar nou eenmaal zijn overhemd mee strijk!

Het lekkerste zijn zachte, neutrale, "water-achtige" geurtjes, zoals "ONE" van Calvin Klein en "Cool Water" van Davidoff.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

6 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 12-01-2005
Hits: 20889
Categorie: 
Wassen en strijken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
kleding, ruiken, geur, geur kleding, lekkere geur, luchtje