Volg ons via
 

Aardappelen bakken zonder snijden van gekookte aardappels

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij het snijden van gekookte aardappels om ze daarna te bakken zijn er twee problemen:

1.Als ze net gekookt zijn zijn ze heet, dat snijdt lastig.
2. Als ze iets te zacht zijn dan gaan ze kapot.

Dus... Snijd ze van te voren in plakjes of blokjes, breng ze aan de kook, laat ze 7 tot 8 min. doorkoken, giet ze af en doe ze direct in de pan met de gesmolten margarine en bak ze goudgeel. Ze zijn dan nog minder vet ook.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-06-2005
Hits: 8958
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig