Volg ons via
 
Categorie: Overig
mariska (Gast) mariska (Gast)
  • 04-02-2015

Hoe kan ik de links volgen in de huishoudschema's?

In de huishoudschema's staan bij bepaalde klusjes links. Wanneer ik hier op klik krijg ik een foutmelding van Facebook, dat de betreffende pagina niet geopend kan worden omdat deze verlopen is, of ik geen toestemming heb om deze te zien. Ik ben op dat moment wel ingelogd bij Facebook en ik volg huishoudplaza en schoonmaaktips via Facebook. Wat kan ik doen om ook deze links te openen?

Er zijn 3 antwoorden gegeven
3 antwoorden
Joanita01
Geplaatst op 06-02-2015 om 23:34

Ik heb dezelfde vraag als Mariska, ik kan de links ook niet openen en weet niet waar ik het Mariannekes clubje kan vinden.

Is huishouden op een laag pitje ook van huishoudplaza? Ik wil graag weten hoe dat werkt en welke kamers er allemaal aan bod komen en in welk tempo. Bedankt
Joan

mariksa (Gast)
Geplaatst op 05-02-2015 om 09:51

Bedankt voor je reactie Miriam. Via de zoekfunctie kan ik idd van alles vinden. Waar kan ik me eventueel nog aanmelden voor Mariannekes clubje? Dat kan ik nl niet vinden :).

Miriam
Geplaatst op 05-02-2015 om 09:30

Voor deze links moet je aangemeld zijn bij Mariannekes clubje. Als je dit niet wilt, kun je ook de zoekfunctie op huishoudplaza gebruiken. De meeste tips staan namelijk ook op hhp. 

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.